Anasayfa / Duyurular / YAPI KAYIT BELGESİ ALINAN BİNALARIN ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEBİLMESİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından İmar Barışı ile Yapı Kayıt Belgesi alınan binaların ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ kapsamında değerlendirilebilmesine yönelik 5 Ağustos Pazartesi günü (Bu gün) saat 14:00’da Belediye Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
Yapı kayıt belgesi alan tüm vatandaşlarımızın toplantıya katılmaları ilanen duyurulur.

GÖYNÜK BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

İzmir’de 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir fuarında, ...