Anasayfa / Duyurular / YAPI KAYIT BELGESİ ALINAN BİNALARIN ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEBİLMESİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından İmar Barışı ile Yapı Kayıt Belgesi alınan binaların ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ kapsamında değerlendirilebilmesine yönelik 5 Ağustos Pazartesi günü (Bu gün) saat 14:00’da Belediye Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
Yapı kayıt belgesi alan tüm vatandaşlarımızın toplantıya katılmaları ilanen duyurulur.

TOKİ KONUTLARININ KURA ÇEKİMİ İLE HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ

İlçemiz Çeşme Mahallesi Kabakulakaltı mevkiinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ...