Anasayfa / Genel / TÜBİTAK 2020 BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞKANIMIZ MAKAMINDA KABUL ETTİ

TÜBİTAK 2020 BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞKANIMIZ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Başkanımız Ahmet Çankaya TÜBİTAK 2020 Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri’nde “Robotik Kodlama” alanında “Kilitle Devreye Giren WC Sistemi ve Kaynakların Tasarrufuna Olası Etkisi” adlı projeleriyle Türkiye Birincisi olan Göynük Ortaokulu öğrencileri Ceren Utaş, Beliz Zeynep Oktay ve danışman öğretmen Sezai Güvenman’ı makamında konuk etti.
Başkanımız Robotik Kodlama tematik alanında Türkiye birincisi olarak İlimiz Bolu ve Göynüğümüze verdikleri emek ve çalışmalar sonucunda büyük bir başarı getiren öğrenci ve öğretmenimizi tebrik ederken kendilerine hediyeler takdim etti.
Başkanımız yaptığı açıklamada’ kazandıkları bu büyük başarı ile bizleri gururlandıran ve göğsümüzü kabartan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi canı gönülden kutluyorum. Göynük Belediyesi olarak her zaman yenilikçi projeleri olan bütün öğrenci ve öğretmenlerimizi desteklemeye gayret gösteriyor eğitime olan katkımızı ile bir nebze de olsun onlara yardımcı olamaya özen gösteriyoruz’ derken, kendilerine eğitim öğretim hayatında başarılar dileği temennisinde bulundu