Anasayfa / Genel / TOKİ KONUTLARININ KURA ÇEKİMİ İLE HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ

TOKİ KONUTLARININ KURA ÇEKİMİ İLE HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ

İlçemiz Çeşme Mahallesi Kabakulakaltı mevkiinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan 79 konuttan oluşan Göynük 2. Etap TOKİ Toplu Konut Projesi hak sahibi belirleme kurası bu gün Belediye Salonunda Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ve TOKİ yetkililerinin katılımı ile noter huzurunda gerçekleşti.

Kuranın ilk çekilişini gerçekleştiren Başkanımız Ahmet Çankaya 2+1 ve 3+1 konuttan oluşan projede konut sahibi olmaya hak kazan vatandaşlarımızı tebrik ederken, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

VATAN SİZE MİNNETTAR

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin güvenliği ...