Anasayfa / Genel / RAMAZAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

RAMAZAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Ramazan Bayramı Kamu Personeli ve Halk İle Bayramlaşma Programı bu gün saat 11.00’da İpekyolu Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti
Programa İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş, kurum amirleri, STK ve Siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Tüm vatandaşlarımız ile tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden Başkanımız Ahmet Çankaya birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle, Göynüklü vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm halkımıza aileleri ve sevdikleri ile birlikte geçirecekleri hayırlı mutlu bir bayram diledi.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...