Anasayfa / Genel / KURBAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALKLA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI İPEKYOLU AİLE ÇAY BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Kurban Bayramı Kamu Personeli ve Halkla bayramlaşma programı bu gün saat 14:00’da İpekyolu Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti. İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, İlçe Başkanı Halim Alanç, STK temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı. İpekyolu Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen bayramlaşma programının ardından İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Başaran, Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ve beraberindekiler Şehit Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Şehit Ziya Sarpkaya İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden protokol üyeleri görev başında olan güvenlik ve sağlık çalışanların Kurban Bayramını tebrik ettiler.

GÖYNÜK BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

İzmir’de 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir fuarında, ...