Anasayfa / Genel / İLÇEMİZDE TÜM ÜLKEDE EŞ ZAMANLI OLARAK DÜZENLENEN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş, İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan ve beraberindeki heyet ile birlikte İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine gönderilen genelgeye uyarınca Türkiye genelinde eş zamanlı olarak geniş kapsamlı düzenlenen koronavirüs denetimi tedbirleri kapsamında ilçe esnafımızı ziyaret ederek Covid-19 için alınan tedbirlerin denetimlerini gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, İlçe Kaymakamı Ferhat Gür, ...