Anasayfa / Genel / İLÇEMİZDE 17 MART COVİD 19 DENETİMİ FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİ

İLÇEMİZDE 17 MART COVİD 19 DENETİMİ FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİ

İlçemiz genelinde Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Modeli gereği gerçekleşen denetimlere İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş, kurum müdürleri ve denetim ekipleri ile birlikte gerçekleşirken,Sağlık Bakanlığının yayımladığı Covid -19 çalışma rehberinde belirtilen kurallara uyarak göstermiş oldukları gayretlerden dolayı ilçemizde faaliyet gösteren Erkek Kuaförü Fatih UYSAL, Dedenin Yeri Alabalık Tesisleri ve Palaz Otel-Kafeterya iş yerlerine Teşekkür Belgesi verildi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...