Anasayfa / Genel / İLÇE KAYMAKAMI EYYÜP GÜNGÖR ONURUNA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

İLÇE KAYMAKAMI EYYÜP GÜNGÖR ONURUNA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Batman İli Kozluk İlçesi Kaymakamlığına atanan ilçemiz Kaymakamı Eyyüp Güngör onuruna Belediye Salonunda veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya’nın yanı sıra,adli yargı mensupları,kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri,kaymakamlık personeli, merkez ilçe ve köy muhtarları katıldı.
Yemek sonrası Başkanımız Ahmet Çankaya ilçe Kaymakamı Eyyüp Güngör’e ilçemizin simgesi tarihi zafer kulesi maketi hediye etti. İlçemiz adına gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden Başkanımız Ahmet Çankaya, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...