Anasayfa / Genel / IĞDIRLI ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİ İLÇEMİZDE MİSAFİR ETTİK

IĞDIRLI ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİ İLÇEMİZDE MİSAFİR ETTİK

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında Iğdır ilinden gelen 78 öğrenci ve 8 öğretmen bu gün ilçemizi ziyaret etti.

İller arası kardeşlik köprüsü kurulması ve ortak kültürel değerlerin paylaşılmasının hedeflendiği proje kapsamında, 24 Kasımda Bolu’ya gelen öğrenciler ilk iki gün ilimiz Bolu’yu gezdiler.

Bu günde ilçemize bir ziyaret gerçekleştiren öğrencilere İlk olarak Belediye salonunda Belediyemiz tarafından yemek ikramı yapılırken sonrasında ilçemizin tarihi ve doğal zenginliklerini Belediyemiz rehberleri eşliğinde gezip görme fırsatı buldular.