Anasayfa / Genel / HASANLAR VE DEDELER BARAJLARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

HASANLAR VE DEDELER BARAJLARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi toplu temel atma töreni için Bolu’ya geldi.
Başkanımız Kemal Kazanın da yer aldığı temel atma töreninde, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ tarafından ilçemizde inşa edilecek olan Göynük Hasanlar Barajı, Göynük Dedeler Barajı ile Seben Taşlıyayla Gölet’i sulaması, OGM tarafından ağaçlandırma ve ormancılık projesi adı altında yapılacak 1 adet tesis ile Yedigöller Milli Parkı Altyapı Tesisleri ve Çevre Düzenlemesi İşi temel atma merasimi 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun temelini attığı toplam 5 tesisin 236 Milyon Türk Lirasına mal olması planlanıyor.
Yapılacak olan Hasanlar ve Dedeler barajlarının ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...