Anasayfa / Genel / GSP BULVARI ÜZERİNE GÖYNÜK HATIRASI YAZISI YERLEŞTİRİLDİ

GSP BULVARI ÜZERİNE GÖYNÜK HATIRASI YAZISI YERLEŞTİRİLDİ

Belediyemiz tarafından ilçemizin simgesi tarihi Zafer Kulesi ve tarihi evlerimizin arka fonda yer aldığı Gazi Süleyman Paşa bulvarı üzerine “Göynük Hatırası” yazısı yerleştirildi.
Başkanımız Ahmet Çankaya yaptığı açıklamada ‘gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında kent estetiği konusunda da önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizin şehrimizin simgesi tarihi zafer kulesi ve tarihi konaklarımızın arka fonda yer aldığı uygun bir alana yerleştirdiğimiz ‘Göynük Hatırası’ yazısı önünde çektireceği fotoğraflar ile Göynüğümüzün tanıtımına katkı sağlayacaklardır’ dedi.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...