Anasayfa / Genel / GÖYNÜK BELEDİYESİ OLARAK II. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNDE YERİMİZİ ALDIK

Göynük Belediyesi olarak 19-21 Eylül 2019 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium İnternational Convention&Exhibition Center’da düzenlenen II. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde yerimizi aldık.

‘Anadolu’dan Dünyaya’ teması altında coğrafi işaretlerin iktisadi kalkınmaya sağlayacağı faydalar konusunda farkındalık yaratılması ülkemizin üretim ve ticaret hacminin arttırmasına katkıda bulunması hedefiyle bu yıl 2.si düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesinde geçtiğimiz yıllarda belediyemizce tescili gerçekleştirilen ve Bolu ilinin ilk tescilli coğrafi işaretli ürünü olma özelliği taşıyan başta ‘Göynük Tokalı Örtmesi olmak üzere ilçemize özgü yöresel ürünlerimizi ve ilçemizi tanıtmak üzere Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ve beraberindeki heyet ile 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan zirvede standımızı ziyaret eden ziyaretçilere Göynük Tokalı Örtmesi başta olmak üzere ilçemize özgü yöresel ürünlerimizi tanıtımını gerçekleştireceğiz.
Standımıza herkesi bekliyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...