Anasayfa / Genel / ÇUBUK İÇME SUYU İSHALE HATTINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÇUBUK İÇME SUYU İSHALE HATTINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Çubuk İçme Suyu İshale Hattında Yenileme Çalışmaları Başladı

Şehir merkezine içme suyu sağlayan Çubuk İçme Suyu İshale hattında eskiyen ve sık sık sorun çıkaran pik ve asbest borular daha sağlıklı ve uzun ömürlü pole etilen (PE) borularla değişim çalışmalarına başlanıldı.

Başkanımız Ahmet Çankaya çalışmaları yerinde incelerken yaptığı açıklamada, ‘şehir merkezimize içme suyu sağlayan kaynaklardan biri olan Çubuk İçme Suyu İshale hattında meydana gelen kayıp kaçak oranını en aza indirgemek ve sürekli sorun yaşanan mevcut hatta yenileme çalışmalarına belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce başlamış bulunuyoruz. Bu çalışma esnasında 3 Eylül Perşembe günü Hacıabdi,Çeşme ve Kepkebir mahallelerimiz ile kabakulak altında bulunan bazı abonelerimiz 08.00 – 18.00 saatleri arasında su kesintisine maruz kalacaklarından vatandaşlarımızın gerekli önlemlerini almalarını rica ediyorum derken, içme suyu ishale hattı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını’ söyledi.