Anasayfa / Genel / ÇOCUK OYUN GRUPLARIMIZI YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

ÇOCUK OYUN GRUPLARIMIZI YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Göynük Belediyesi çocuk oyun parklarını daha güvenli, estetik ve modern hale getirmeye devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün İlçemiz Hacıabdii Mahallesi endife caddesinde bulunan parkta çocuk oyun grubu yenileme çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Yenice Mahallesi Selim Çapar Caddesi Orman İşletme Müdürlüğü yanında bulunan çocuk parkında yeni oyun grubu kurulum çalışmalarına başladı.Park içerisinde yeni oturma bankları ve çöp kovaları ile yeşil alanların oluşturulmasıyla park daha şık ve modern bir görünüme kavuşturulacaktır.
Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler belirlenen program dahilinde ilçe merkezimizde vatandaşlarımızın da taleplerini dikkate alarak çocuk oyun parklarında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edecektir.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...