Anasayfa / Duyurular / BELEDİYEMİZDE GÖREVLİ HİZMET ALIMI YÖNTEMİYLE ÇALIŞAN PERSONELİN KADROLU İŞÇİ OLABİLMEK İÇİN GİRDİĞİ SÖZLÜ SINAVDA BAŞARILI OLANLARIN LİSTESİ ASKIYA ÇIKARILMIŞTIR

Göynük Belediye Başkanlığı İktisadi Teşekkülüne geçiş yapmak isteyen ve başvuruları kabul edilen,sözlü sınava katılarak başarılı olan personele ait liste ektedir.

Sözlü sınavda başarılı olan personelin listesi 26/03/2018 tarihine kadar Belediye İlan tahtasına asılarak ve Göynük Belediyesi Resmi İnternet Sitesinde yayınlanmak üzere askıya çıkarılmıştır.

BOLU BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE SÜS BİTKİSİ DESTEĞİ

İlçemizde bulunan park bahçe sokak ve caddelerinde kullanılmak üzere Bolu Belediyesi tarafından belediyemize süs bitkisi ...