Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ SN.EMİNE ERDOĞAN’A GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİ HEDİYE ETTİ

BAŞKANIMIZ SN.EMİNE ERDOĞAN’A GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİ HEDİYE ETTİ

Başkanımız Ahmet Çankaya ve eşi Vasfiye Çankaya hanımefendi Ankara Ticaret Odası Congresium İnternational Convention&Exhibition Center’da düzenlenen II. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi açılışına katılan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sn. Emine Erdoğan hanımefendiye ilimizin ilk coğrafi tescilli ürünü olma özelliği taşıyan ‘Göynük Tokalı Örtmesi’ ile çeşitli yöresel ürünlerimizi hediye etti.
İlçemiz Göynük ve Göynük Tokalı Örtmesi hakkında kendilerine bilgi veren Başkanımız Ahmet Çankaya ve eşi Vasfiye Çankaya hanımefendi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kendilerini Akşemseddin Diyar-ı Göynük’e davet ederken Sn. Emine Erdoğan en kısa sürede ilçemizi ziyaret etmek istediğini belirterek kendilerine teşekkür etti.

GÖYNÜK BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

İzmir’de 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir fuarında, ...