Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’NIN ÇAĞRISI YANIT BULDU

BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’NIN ÇAĞRISI YANIT BULDU

Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya 9 Aralık 2020 tarihinde yapmış olduğu ‘İkametgâhınızı Göynük’e Taşıyalım Belediyemizin Hizmet Kalitesini Arttıralım” sloganıyla Göynük şehir merkezinde ya da farklı il ve ilçelerde yaşayan hemşehrilerimize ikametlerini Göynük’e aldırmaları konusundaki çağrı yanıt buldu.
Başkanımızın çağrısı sonrası Göynük İlçe Merkezi son 14 yılın en yüksek nüfus sayım rakamına ulaştı. İlçe nüfusumuz son yıla göre 90 kişi artışla 4278 oldu. İlçe Genel Nüfusu ise 14.917 olarak gerçekleşti.
İkametgâhınızı Göynük’e Taşıyalım Belediyemizin Hizmet Kalitesini Arttıralım” sloganı sonrası ikametgahlarını Göynük’e taşıyan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...