Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde Milletçe tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile zafere ulaştığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan güçlü Cumhuriyet, 97 yıldır milletimizin bağımsızlığının, topraklarımızın bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olarak yaşamaktadır. Büyük Atatürk’ün liderliğinde aziz Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

Geleceğin büyük sorumluluklar yüklediğinin bilincinde olarak çocuklarımız, gençlerimiz Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 97 yıllık başarılarını daima katlayarak ve sonsuza kadar var olmasının en büyük güvencesi olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa  Kemal Atatürk başta olmak üzere  istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını ,canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle bir kez daha yâd ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Saygılarımla

Ahmet ÇANKAYA

BELEDİYE BAŞKANI

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN