Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’DAN YENİ DOĞANLARA HOŞ GELDİN HEDİYESİ

BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’DAN YENİ DOĞANLARA HOŞ GELDİN HEDİYESİ

Başkanımız Ahmet Çankaya’dan Yeni Doğan Bebeklere Hoş Geldin Hediyesi

Başkanımız Ahmet Çankaya öncülüğünde Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yürütülen çalışmalar kapsamında başlatılan ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ kampanyası ile ilçe merkezimizde yeni çocuk sahibi olan aileler Belediye ekiplerimizce ziyaret edilerek “Bebek Seti” hediye ediliyor.
Ziyaretler Kapsamında Belediye Meclis Üyemiz İlknur Odabaşı Seda-Hakan Özbek, Büşra-Sefa Kurt ve Gazi Süleyman Paşa Cami İmam hatibi Rıfat Alibaş’ı evlerinde ziyaret ederek Başkanımız Ahmet Çankaya tarafından hazırlatılan Hoş Geldin Bebek setlerini hediye etti.