Anasayfa / Genel / ANIT PARKTA BULUNAN ATATÜRK HEYKELİ YENİLENDİ.

ANIT PARKTA BULUNAN ATATÜRK HEYKELİ YENİLENDİ.

Başkanımız Ahmet Çankaya’nın talimatı doğrultusunda Cumhuriyetimizin ilanının 97. Yıl dönümü öncesinde Anıt Parkta bulunan Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN heykeli yenilendi.
Başkanımız Ahmet Çankaya yaptığı açıklamada ‘ uzun zaman önce yapılan ve yıpranan Atatürk heykelini Atamızın aziz hatırasına saygımız gereği Cumhuriyetmizin ilanın 97. Yıl dönümü öncesi yeniledik. Anıt parkta belediye ekiplerimizin peyzaj ve yenileme çalışmaları önümüzdeki günlerde tamamlanacak derken, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet,gazilermizi minnetle anıyorum’dedi.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...