Anasayfa / Genel / 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI ÇETİN DÜĞÜN SARAYINDA GERÇEKLEŞTİ

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI ÇETİN DÜĞÜN SARAYINDA GERÇEKLEŞTİ

Belediyemiz tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlik programı Başkanımız Ahmet Çankaya’nın da katılımı ile Çetin Düğün sarayında geçekleşti.

Başkanımız Ahmet Çankaya tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başlayan program kuran tilaveti, Gazi Süleyman Paşa Cami İmam Hatibi Rıfat Alibaş tarafından gerçekleştirilen İslamiyet’te Kadın’ın Değeri adlı sohbet ve Nevşehirli Hacı Abdullah Gürbüz Hz’nin Semazenlerinden oluşan semazen grubunun ilahi eşliğinde gerçekleşen sema devranı ile devam etti.

Program konuklar için hazırlanan çeşitli ikramların sunumu ve gerçekleştirilen hediye çekilişi ile sona erdi.

‘GÖYNÜK DİK BÖREK’ VE ‘GÖYNÜK KABAKLI YUFKA TATLISI’ İÇİN YAPTIĞIMIZ TESCİL BAŞVURULARI KABUL EDİLMİŞTİR.

‘Göynük Dik Börek’ ve ‘Göynük Kabaklı Yufka Tatlısı’ için yaptığımız tescil başvuruları kabul edilmiştir. Göynük ...