Anasayfa / Genel / 30. AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİNİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

30. AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİNİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Göynük Belediye Başkanlığı, Göynük Kaymakamlığı ve Akşemseddin Hazretleri Vakfı’nın düzenlediği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bolu Valiliğinin koordinatörlüğünde gerçekleşen ‘Geleneksel Akşemseddin Hazretlerini Anma Günü Etkinliklerinin 30.’su 21 Mayıs Cumartesi günü İlçemiz ve çevre illerden gelen vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

30. Akşemseddin Hazretlerini Anma Günü Etkinlikleri Kapsamında 20 Mayıs Cumartesi günü Belediye Salonunda Uluslararası Hacı Bayram-ı Veli Sempozyumu dahilinde Abdulkerim Erdoğan, Muhammed Ali Yıldız ve Necip Karakaya’nın katılımı ile ”HACI BAYRAM-I VELİ’NİN İZİNDE: GÖYNÜK adlı sohbet ve tasavvuf müziği konseri programı gerçekleşti. Programa Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Belediye Başkan Yardımcımız Günay Can, İlçe Müftüsü Mehmet Şahin ve vatandaşlar katıldı.Programın sonunda Başkanımız Kemal Kazan Abdulkerim Erdoğan, Muhammed Ali Yıldız ve Necip Karakaya günün anısına hediye takdim etti.
Anma gününün etkinlikleri ikinci gün programına Bolu Valisi Aydın Baruş İlçe Kaymakamı Efecan Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Günay Can, ilçe daire amirleri çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar katıldı.

Anma günü etkinliklerinin ikinci günü programı ilk olarak Göynük Belediyesi Yemek Çadırında Bolu Valisi Aydın Baruş, eşi Nagehan Baruş, İlçe Kaymakamı Efecan Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Günay Can’ın,Akşemseddin Hazretleri Vakfı 2. Başkanı Mehmet Akmeşe ve Mütevelli Heyetinin katılımı ile gerçekleşen dua sonrası ziyaretçilerimize yemek (aş ikramı) ikramında bulunuldu. Sonrasında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Orkestrası Mehteran eşliğinde protokol üyeleri,Ömer Sekkini Hazretleri Türbesi ve Akşemseddin Hazretleri türbesi önündeki duaya katıldı. 30. Akşemseddin Hazretlerini Anma Günü Programı Gazi Süleyman Paşa Caminde gerçekleşen mevlid programının ardından sona erdi

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...