Anasayfa / Genel / 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri programı 20 Nisan Cuma günü Dedeler Ali Ericek İlk-Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri Şuheda Altındaş,Aleyna Öztürk ve Muhammet Ali Özer’in Belediye Başkan Yardımcısı Günay Canı Başkanlık makamında gerçekleştirdikleri ziyaretle başladı.
Başkan Yardımcısı Günay Can Belediye Başkanlığı koltuğunu temsili olarak Şüheda Altındaş’a bırakırken temsili Başkan Şüheda Altındaş belediyemiz tarafından gerçekleştirilmesini istedikleri çalışmaları ve önerilerini Günay Can’a ilettiler. Ziyaret sonrasında öğrencilerin bayramını kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can günün anısına öğrencilere hediye takdim etti.
23 Nisan Pazartesi günü saat 10:00’da Anıt Park’ta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile devam eden program sonrasında İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş,Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Aslan,İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç,İlçe Jandarma Komutanı Bora Topçu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz,kurum amirleri,STK temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımı ile Göynük Ali Ericek İlkokulunda gerçekleşen programla devam etti.
Göynük Ali Ericek İlkokulu bahçesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden programda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleşti. Okunan şiirler sonrası öğrenciler hazırladıkları rontlar ve oyunları sergilerken düzenlenen yarışmalarda kıyasıya eğlendiler. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyelerinin plaket takdimi sonrası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı sona erdi.

2023 YILI FAALİYET RAPORU İLANI