Anasayfa / Genel / 23 NİSAN ULULSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ULULSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Milli birliğimizin temellerinin atıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. Yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde coşkuyla kutlandı.
Göynük Ali Ericek İlkokulunda düzenlenen kutlama programına ilçe kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, kurum amirleri, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrencilerin günün anlam ve önemine ilişkin okudukları şiirler, hazırladıkları dans ve spor gösterilerinin sonrasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilçemiz okullarında gerçekleştirilen kompozisyon, şiir, resim gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör,Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya ve Protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

2023 YILI FAALİYET RAPORU İLANI