Anasayfa / Duyurular / 2. ETAP GÖYNÜK TOKİ TOPLU KONUTLARININ YAPILACAĞI ALANIN TAPU TESLİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş bu gün Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Emlak Dairesi Başkanı Mehmet Akif Yakar’ı ziyaret etti.
2. Etap Göynük Toki Toplu Konutlarının yapılacağı alanın tapularını TOKİ Emlak Dairesi Başkanı Mehmet Akif Yakar’a teslim eden Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ‘’2. Etap Göynük Toki Toplu Konutları İnşaatı ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini belirtirken ilçemize hayırlı olması ’’ temennisinde bulundu.

BAŞKANIMIZ AHMET ÇANKAYA’DAN SELİM ÇAPAR’A ZİYARET

Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya ilçemizde Göynük Kaymakamı olarak görev yapmış olan İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri ...