Anasayfa / Genel / 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI GÖYNÜK BELEDİYESİ SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında bu gün ilçemiz Göynük Belediyesi Spor Kompleksi Spor Salonunda kutlama programı düzenlendi.

-Programa İlçe Kaymakamı Efecan Şahin,Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can,İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç, İlçe Garnizon Komutanı Murat Tavusbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Elaydın, İlçe Daire Amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

-Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Göynük Belediyesi Spor Kompleksi Spor Salonunda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından,günün anlam ve önemini belirtilen konuşmalar, şiir, halk oyunu, wushu gösterisi, Mehter gösterisi ve atletizm müsabakaları düzenlendi. Müsabaka ve yarışmalar da derece alan öğrenci ve takımlara ödüllerini İlçe Kaymakamı Efecan Şahin,Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç takdim etti.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...