Anasayfa / Genel / KUKLA VE SİHİRBAZLIK GÖSTERİLERİYLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

KUKLA VE SİHİRBAZLIK GÖSTERİLERİYLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Göynük Belediyesi ve Göynük Çocuk Belediyesince organize edilen ve İstanbul Üniversitesi Rekreasyon Bölümü tarafından ilçemizde ilkokul öğrencilerine yönelik içerisinde kukla gösterisi ve sihirbazlık gösterilerinin yer aldığı bir organizasyon gerçekleştirildi.
Göynük Ali Ericek İlkokulunda okul öğrencilerine yönelik 50’şer dakikalık toplam 2 seans olmak üzere gerçekleşen gösteride Sevimli Kuklalar adlı kukla oyunu ve sihirbazlık gösterisi öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.
Göynük Belediyesi ve Göynük Çocuk Belediyesince bu tür organizasyonlar ilçemiz okullarında önümüzdeki dönemde devam edecektir.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANDAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkanımız Kemal Kazan,TKİ Genel Müdürü Sn.Ömer Bayrak ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı ...