Anasayfa / Genel / İPEKYOLU TURİZM KORİDORUNUN CANLANDIRILMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

İpekyolu Belediyeler Birliği başkanlığında Ankara Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Bepka Kalkınma Ajansı uzmanlarının katılımıyla İpekyolu koridoru destinasyonu yönetimi ve eylem planları hakkında Belediyemizde bir toplantı düzenlendi.
İpekyolu Turizm koridorunun canlandırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında uzman katılımcılar ile karşılıklı fikir alış verişinin gerçekleştiği toplantı sonrası İpekyolu Belediyeler Birliği Müdürü Sibel Bozdağcı katılımcılara ilçemizi gezdirerek kendilerine bilgiler verdi.

SOFUALİ MAHALLESİ 283 ADA 1-3 PARSELLER NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ASKI İLANI

Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün 30/03/2018 tarih ve 754/179 sayılı yazısının 1(bir) nolu talebiyle meclise ...