Anasayfa / Genel / BELEDİYEMİZ TARAFINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE TÜM KADINLARA ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın ilçemizde geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Belediyemizce ilçemizde tüm mahallelerdeki kadınlara çiçek dağıtımı gerçekleşti.

Başkanımız Kemal Kazan 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajında; tarihin her döneminde, fedakârlığın, sevginin ve emeğin simgesi olan, çocuklarımızın ilk öğretmeni, ailenin sarsılmaz kalesi olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...