Anasayfa / Genel / BELEDİYEMİZ TARAFINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE TÜM KADINLARA ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın ilçemizde geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Belediyemizce ilçemizde tüm mahallelerdeki kadınlara çiçek dağıtımı gerçekleşti.

Başkanımız Kemal Kazan 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajında; tarihin her döneminde, fedakârlığın, sevginin ve emeğin simgesi olan, çocuklarımızın ilk öğretmeni, ailenin sarsılmaz kalesi olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

KADİR TOPBAŞ VE EŞİ ÖZLEYİŞ TOPBAŞ GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİNE HAYRAN KALDI

İlçemizi ziyaretlerinde Kadir Topbaş ve Eşi Özleyiş Topbaş gerek doğal ve kültürel, gerekse yaşam tarzı ...