Anasayfa / Genel / BELEDİYEMİZ TARAFINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE TÜM KADINLARA ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın ilçemizde geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Belediyemizce ilçemizde tüm mahallelerdeki kadınlara çiçek dağıtımı gerçekleşti.

Başkanımız Kemal Kazan 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajında; tarihin her döneminde, fedakârlığın, sevginin ve emeğin simgesi olan, çocuklarımızın ilk öğretmeni, ailenin sarsılmaz kalesi olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

2019 YILINDA DA SU VE KİRAYA ZAM YOK

Hükümetimizin başlatmış olduğu ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kapsamında her yıl tüfe oranında artışı yapılan su ve ...