Anasayfa / Genel / YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI İÇİN ANTALYA’DA YERİMİZİ ALDIK

YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI İÇİN ANTALYA’DA YERİMİZİ ALDIK

Türkiye’nin birbirinden güzel lezzetlerinin bir araya geldiği Yörex – Yöresel Ürünler Fuarına Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş ve Yazı İşleri Personelimiz Onur Alcan katılım sağladı.
Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam eden Yörex-Yöresel Ürünler Fuarında Antalya Valisi Sn. Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Muhittin Böcek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bolu İl Kültür Turizm Müdürü Sn. Hakan Doğançay, Trendyol Müdürü Sn. Ozan Acar standımızı ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş’tan yöresel ürünlerimiz hakkında bilgi aldı.
Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken kendilerine Göynük taş plaketini takdim etti.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yörex-Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde 24 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olup kıymetli misafirlerimizi standımıza bekliyoruz.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...