Anasayfa / Genel / ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖREN İLE ANILDI

ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖREN İLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,ebediyete intikalinin 82. Yıl dönümünde anıt parkta düzenlenen tören ile anıldı.
İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan,Belediye Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş,kurum amirleri,siyasi parti ve STK temsilcileri,gazilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşen anma töreninde Atatürk anıtına çelenk sunumu,saat 09.05’te gerçekleşen saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunması ile tören sona erdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...