Anasayfa / Genel / KENT KONSEYİ TOPLANTISI BELEDİYE SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

KENT KONSEYİ TOPLANTISI BELEDİYE SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

Kent Konseyi toplantısı, bu gün saat 15.00’da Göynük Belediyesi salonunda gerçekleşti.

Kent Konseyi Toplantısına Belediye Başkanımız Kemal Kazan ev sahipliğinde Kent Konseyi’nin bileşenler sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruşlar ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okunmasından sonra, Kent Konseyi toplantısında; kent konseyi başkanı, kent konseyi genel sekreteri ve kent konseyi yürütme kurul üyeleri oy çokluğuyla ile belirlendi.

Yapılan oylamada İrfan Okuyan Kent Konseyi Başkanı seçilirken, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Göynük Belediyesi Başkan Yardımcısı Günay Can, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliğine ise Mehmet Akmeşe, Burhan Su, Günay Can, Zeki Karar, Bahattin Yüksel, Metin Çetin ve İlknur Ölmez seçildi. Toplantıda ayrıca kent konseyi üyeleri ile ilçemizin geleceği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu