Anasayfa / Genel / JANDARMA KONTROL NOKTASINDAKİ GÖREVLİLERE BAYRAM ZİYARETİ

JANDARMA KONTROL NOKTASINDAKİ GÖREVLİLERE BAYRAM ZİYARETİ

Başkanımız Ahmet Çankaya İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ile birlikte Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla, özellikle bayram öncesi ve sonrasını kapsayacak şekilde gerçekleştirilen denetimler kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince oluşturulan kontrol noktasını ziyaret ederek Jandarma personeli ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ederken sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN İSTİNAT DUVARINDA DERZ DOLGU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı üzerinde bulunan yapı istinat duvarında deforme olan bölgelerde derz dolgu ...