Anasayfa / Genel / İLÇEMİZDE YABANİ OT TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLANILDI

İLÇEMİZDE YABANİ OT TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLANILDI

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı ve Akşemseddin Hz. Türbesi etrafında bahar aylarında meydana gelen yabani otların görüntü kirliliği oluşturmaması amacıyla temizleme çalışması gerçekleştirildi
Çalışmalar kapsamında GSP Bulvarı orta refüj başta olmak üzere bulvar üzerinde bulunan kaldırım ve yol kenarları ile Akşemseddin Hz. Türbesi etrafında bulunan bitki ve ağaçların bakımı gerçekleştirilirken çıkan yabani otlar Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince ot biçme makineleri ile biçilerek temizlendi.
İlçemiz genelinde türbe, park, cadde, sokak, yol kenarı ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otların temizliği ağaç ve bitki bakım çalışmaları belirlenen iş programı dâhilinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince önümüzdeki günlerde de devam edecektir.