Anasayfa / Göynük Belediyesi / İLÇEMİZ GENELİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İLÇEMİZ GENELİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İlçemiz genelinde devam eden çalışmalar kapsamında;

Tarihi Zafer Kulesi Restorasyonu, Çevre Düzenleme ve Peyzaj çalışmaları, Akşemseddin Hz. Türbesi Çevre Düzenleme Çalışmaları kapsamında erkekler tuvaleti inşaatı, Sofuali Mahallesi Gürcüler Çayırı mevkinde dere ıslah çalışmaları kapsamında taş duvar yapımı ve Çeşme Mahallesi Kara yolları Bakım Evi mevkinde dere ıslah çalışmaları devam etmektedir.

Ayrıca İlçemiz Çeşme Mahallesi Gazi Süleyman Paşa Bulvarı Bolu girişinde  Osmanlı Mimarisine Uygun Şehir Giriş TAK’ı yapımına başlanılmıştır.

Çalışmalarına başlanılan giriş TAK’ının eylül ayı içerisinde  tamamlanması planlanmaktadır.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ ORAL GÖREVİNE BAŞLADI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Göynük Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Oral bugün gerçekleştirilen ...