Anasayfa / Genel / HACIABDİ MAHALLESİ ENDİFE PARKINDA ÇOCUK OYUN GRUPLARI YENİLENDİ

HACIABDİ MAHALLESİ ENDİFE PARKINDA ÇOCUK OYUN GRUPLARI YENİLENDİ

Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilçemizde bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Hacıabdi mahallesi endife cami yanında bulunan çocuk oyun parkında vatandaşlarımızın talebi üzerine oyun gruplarını yenileme çalışmaları tamamlandı.
Başkanımız Kemal Kazan konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘ ilçemiz genelinde devam eden bakım onarım çalışmalarının yanında, ihtiyaç duyulan alanlarda park ve oyun grubu yenileme çalışmalarımız devam edecek. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Endife mahallesi parkımızda eskiyen oyun grubumuzu mahalle sakinlerimizin isteği doğrultusunda yeniledik. Çevre düzenleme ve kilit parke çalışmalarına da hemen başlıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin güvenli ve sağlıklı ortamlarda büyümesi, ailelerin de dinlenip iyi vakit geçirebilecekleri yeni alanlar oluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.

BAŞKANIMIZ MAKAMINI DEVRETTİ

Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili ...