Anasayfa / Genel / GÖYNÜK BELEDİYESİ GÖYNÜK’TE HER MEVSİMİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

GÖYNÜK BELEDİYESİ GÖYNÜK’TE HER MEVSİMİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Her mevsime özel çiçeklendirme çalışmalarıyla Göynük’ün yeşiline yeşil katan Göynük Belediyesi ilçemiz genelinde yaptığı çeşitli ağaç, bitki ve çiçek dikimi ile Göynük’te her mevsimi güzelleştirmeye devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında ilçemiz Sofuali Mahallesi Toki Toplu Konutları ile Hasbahçe Konutlarında Limoni Selvi dikim çalışmaları Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilçemiz genelinde başlatılan ağaç, bitki ve çiçek dikimi çalışmaları önümüzdeki günlerde ilçemizde bulunan park, bahçe, refüj, yeşil alan ve muhtelif bölgelerde devam edecek.