Anasayfa / Genel / GÖYNÜK 2019 EMITT FUARINDA

GÖYNÜK 2019 EMITT FUARINDA

Türkiye’nin belli başlı tüm Seyahat Acentaları, Tur operatörleri, Otelleri ve İlçemizin de içlerinde yer aldığı 94 ülkeden 5.602 katılımcının katılımıyla bu yıl 23.sü düzenlenen Dünyanın dört büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT bu yıl 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında TÜYAP-Beylikdüzü Fuar alanında gerçekleşiyor.
Fuarın ilk gün açılışında Standımızı ziyaret eden Bolu Valisi Sn. Ahmet Ümit, Sakarya Valisi Sn. Ahmet Hamdi Nayir,ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Sn. Metin Sözen 2019 EMITT Fuarının hayırlı olması temennisinde bulundular.
Göynük’ün tarihi, ekolojik çeşitliliği, dört mevsim turizm potansiyelleri, yerel yaşam tarzı, doğal ve yöresel ürünleri ve alternatif doğa sporları, görsel, yazılı ve birebir ilişkiler içerisinde tanıtıldığı fuarda 2 numaralı salonda Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) platformunda yer alan standımızda 10:00- 17:00 saatleri arasında ziyaretçilerimizi bekliyoruz.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...