Anasayfa / Genel / 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı bu gün saat 10:00 Anıt Park’ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Çelenginin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlanıldı.
İlçe Kaymakam V. Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Cumhuriyet Savcısı Furkan Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can, İlçe Jandarma Komutanı Bora Topçu, İlçe Emniyet Müdür V. Osman Özer, Kurum Amirleri ve STK Temsilcileri katılımı ile ilçemiz Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösteriler ile devam eden program Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyelerinin ödül takdimi sonrası sona erdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...