Anasayfa / Genel / YÜKSEL COŞKUNYÜREK BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMINA KATILDI

T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ve beraberindeki heyet, Başkanımız Kemal Kazan’ın ev sahipliğinde, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayraktar, Ak Parti İlçe Yönetimi ve Teşkilat Üyeleri’nin katılımıyla ilçemiz Hanedan Yöresel Yemek Evinde düzenlenen iftar yemeği programına katıldı.İftar yemeği öncesi ilçemiz esnafını ziyaret eden Yüksek Coşkunyürek kendileri ile sohbet etti.
İftar yemeği programı sonrası Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde Göynüklü hemşehrilerimiz ile bir araya gelen Yüksel Coşkunyürek vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbetin ardından ilçemizden ayrıldı.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Millet olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız milli mücadelemizi yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ...