Anasayfa / Göynük Belediyesi / Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Göynükte

Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Göynükte

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarete Coşkunyürek’e Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun eşlik etti.

Yüksel Coşkunyürek ve Ali Ercoşkun’u Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan,TCK 4.Bölge Müdürü Öner Özgün  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Bayraktar ve Mümtaz Altınbaş, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Göynük-Bolu Karayolunda karşıladı.

Ziyaretine ilk olarak Göynük-Bolu Karayolu Hacı ayaz geçidi mevkiinde meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak başlayan Yüksel Coşkunyürek ve beraberindekiler ardından Göynük-Bolu Karayolunda devam eden çalışmalar hakkında Başkanımız Kemal Kazan ve yol yapım inşaatını yürüten yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Sonrasında ilk olarak Ak Parti Göynük İlçe teşkilatını ziyaret eden Coşkunyürek ve beraberindeki heyet ardından Belediyemizi ziyaret etti. Ziyarette  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek , Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun  ve beraberindeki heyete Başkanımız Kemal Kazan Başkanlık makamında ilçemiz genelinde  yaptığımız yapmakta olduğumuz çalışmalar  ve projelerimiz hakkında kısa bir brifing verdi ve kendilerinden yardım talebinde bulundu.  Brifingin ardından Coşkunyürek 29. Akşemseddin Hz. Anma günü etkinliklerinde müjdesini ilk olarak verdiği Eskişehir- Sarıcakaya-Göynük arasına yapılacak yeni yol için gerekli tüm çalışmaların tamamlandığını belirtirken bu karayolunun il ve ilçe ekonomisine birçok açıdan katkı sağlayacağını söyledi. Ayrıca Göynük-Bolu karayolunda devam eden çalışmaların bu yılsonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Coşkunyürek İl ve İlçelerimiz Coğrafyasının yüksek ve zorlu olmasından dolayı kışın özellikle Mudurnu-Göynük bölgelerindeki yollarımızın kalitesinde düşüklükler meydana gelebilmekteydi. Bu sorunu da bu yıl yapacağımız ciddi sıcak asfalt çalışmaları ile aşacağımıza inanıyorum dedi.

Belediyemize gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek,Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve  beraberindeki heyet Başkanımız Kemal Kazan ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine katıldılar. Coşkunyürek ve beraberindekiler iftar yemeği programının arından ilçemizden ayrıldılar.

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI İLÇEMİZDE BÜYÜK COŞKU İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıl Kutlama Programına 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Atatürk ...