Anasayfa / Genel / T.C ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKAN YARDIMCISI YÜKSEL COŞKUNYÜREK BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE İLÇEMİZE GELDİ

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

İlçemizi ziyaretlerinde Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Karayolları 4. Bölge Müdürü Öner Özgür, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayraktarın eşlik ettiği Yüksel Coşkunyürek yol genişletme çalışmaları tamamlanan ve asfaltlama çalışmalarında sona gelinen Göynük-Mudurnu karayolu başta olmak üzere Göynük Çevre Yolu bağlantı güzergahlarını, Çubuk Gölü yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını ve önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarına başlanılacak sofuali mahallesi beybahçesi caddesi üzerinde incelemelerde bulunurken yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

RAMAZAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TARİHİ ÇINARALTI AİLE ÇAY BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Ramazan Bayramı Kamu Personeli ve Halk İle Bayramlaşma Programı bu gün saat 11.00’da Tarihi Çınaraltı ...