Anasayfa / Genel / SONER HALİSDEMİR BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

SONER HALİSDEMİR BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Gösterdiği kahramanlıkla 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ’in kardeşi Soner Halisdemir ilçemize gelerek Başkanımız Kemal Kazan’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş’ta eşlik ederken Soner Halisdemir Afrinde Zeytin dalı operasyonuna katılan Mehmetçiklerimizden Göynük halkına selam getirdiğini belirtti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş ile birlikte ilçe esnafımızı gezen Soner Halisdemir esnafımıza Türk bayrağı hediye etti. Akşemseddin Hz. Türbesini ’de ziyaret eden Soner Halisdemir sonrasında ilçemizden ayrıldı.

MERKEZ MAHALLERİMİZDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İlçemiz merkez mahallerinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürülüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Hacıapti,Yenice ve ...