Anasayfa / Genel / SONER HALİSDEMİR BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

SONER HALİSDEMİR BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Gösterdiği kahramanlıkla 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ’in kardeşi Soner Halisdemir ilçemize gelerek Başkanımız Kemal Kazan’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş’ta eşlik ederken Soner Halisdemir Afrinde Zeytin dalı operasyonuna katılan Mehmetçiklerimizden Göynük halkına selam getirdiğini belirtti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş ile birlikte ilçe esnafımızı gezen Soner Halisdemir esnafımıza Türk bayrağı hediye etti. Akşemseddin Hz. Türbesini ’de ziyaret eden Soner Halisdemir sonrasında ilçemizden ayrıldı.

ALİ ERİCEK İLKOKULUNDA BULUNAN ŞEHİT ÖZEL HAREKÂT POLİSİ VELİT BEKDAŞ “Z” KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı saldırısında şehit olan Özel harekât polisi ...