Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / SICAK ASFALT,BASKI ASFALT,BETON PARKE,DOĞAL TAŞ KAPLAMA VB. İŞLERİN YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANILIYOR

İlçemiz merkezi muhtelif bölgelerinde sıcak asfalt ve baskı asfalt yapımı ile beton parke, doğal taş kaplama, taş duvar, köprü, fırın evi, umumi tuvalet yapım ve onarım işi ihaleleri belediyemiz tarafından tamamlanmış olup çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanılacaktır.
Bu çalışmalar kapsamında İlçemiz Sofuali Mahallesi Sofuali cami önünden şehir merkezi güzergâhı üzerinde sıcak asfalt çalışması, Egemenlik İlkokulu ile Selim Çapar caddesi güzergâhı arasında baskı asfalt çalışması ile çarşı merkezi ve ilçemizin tüm mahallelerinde ihtiyaç görülen alanlarda doğal taş ve beton parke kaplama çalışmaları yapılacaktır.
Siz kıymetli hemşehrilerimizin çalışmalar süresince gerekli duyarlılığı göstermenizi rica eder, saygılar sunarım.
İlçemize hayırlı olsun
Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

2019 YILINDA DA SU VE KİRAYA ZAM YOK