Anasayfa / Genel / ALİ ERİCEK İLKOKULUNDA BULUNAN ŞEHİT ÖZEL HAREKÂT POLİSİ VELİT BEKDAŞ “Z” KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı saldırısında şehit olan Özel harekât polisi Velit Bekdaş’ın ismi ilçemiz Ali Ericek İlkokulunda bulunan ‘Z Kütüphaneye’ verildi.

81 İle 81 Adet Kütüphane Projesi kapsamında Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından İlçemiz Ali Ericek İlkokulunda yaptırılan Şehit Özel Harekât Polisi Velit Bekdaş “Z kütüphanesi” (Zenginleştirilmiş Kütüphane) hizmete açıldı.

Açılışını Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş ‘un gerçekleştirdiği programa Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Nadir Çelik, İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Künük, İlçe Jandarma Komutanı Bora Topçu, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Bayraktar, Mümtaz Altınbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can Şehit polis memuru Velit Bekdaş’ın eşi Meryem Bekdaş ve ailesi, Şehidimiz Ziya Sarpkaya’nın Babası Salim Sarpkaya ve İlçeDaire amirleri katıldı.

Zenginleştirilmiş kütüphane konseptinde; temel eserlerin yanı sıra güncel kitaplar, zekâ geliştirici oyunlar, öğrenmeyi kolaylaştırıcı oyunlar, satranç masaları ve yapbozlar da bulunuyor. İnternet bağlantısının da bulunduğu bu kütüphanelerde öğrenciler CD, DVD, dijital kitap içerikleri ve filmlerden de faydalanabiliyor. Öğrenciler ödevleri için araştırmalarını da bu kütüphanelerde yapabiliyorlar.