Anasayfa / Genel / SAKİN ŞEHİR GÖYNÜK OKUYOR PROJESİNİN TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

SAKİN ŞEHİR GÖYNÜK OKUYOR PROJESİNİN TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Göynük Kaymakamlığı ve Göynük Belediyesi Çocuk Meclisi işbirliği ile hazırlanan “Sakin Şehir Göynük Okuyor” Projesi tanıtım toplantısı Egemenlik Ortaokulunda gerçekleşti.
Tanıtım toplantısına İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi KARAKAŞ, Belediye Başkan Yardımcısı Günay CAN, İlçe Jandarma Komutanı Bora TOPÇU, İlçe Emniyet Müdürü Aykut DİNÇ, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Daire amirleri katıldı.

İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi KARAKAŞ tanıtım toplantısında Sakin Şehir Göynük Okuyor projesini katılımcılara slayt sunumu ile anlatırken, “İlçemizin eğitim başarısını arttıracak olan bu projenin, ilçemizin ve ülkemizin geleceği olan çocuk ve gençlerimizin donanımlı ve bilgili bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacağına inancının tam olduğunu belirtti.  Projenin Göynük Kaymakamlığı ve Göynük Belediyesi koordinesinde yürütüleceğini dile getiren Orhan Gazi Karakaş ilçemizde Bakanlığın uygun gördüğü 100 temel eserin okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında proje süresince her gün ders saati ve mesai saatinin ilk 20 dakikasın da okunacağını belirtti.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...