Anasayfa / Genel / SAKİN ŞEHİR GÖYNÜK OKUYOR PROJESİ KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

SAKİN ŞEHİR GÖYNÜK OKUYOR PROJESİ KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Göynük Kaymakamlığı, Göynük Belediyesi, Göynük Çocuk Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan, ilçemizde örgün ve yaygın eğitim gören İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin yanı sıra ilçemizde hizmet veren tüm Kamu Personelinin katılımıyla 5 Şubat tarihinde hayata geçirilen SAKİN ŞEHİR GÖYNÜK OKUYOR projesi,kariyer günü etkinliği kapsamında Başkanımız Kemal Kazan bu gün Dedeler Ali Ericek İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Kariyer günü etkinliği kapsamında öğrenciler ile bir araya gelen başkanımız Kemal Kazan programın ilk 20 dakikasında öğrenciler ile birlikte kitap okudu. Ardından Başkanımız hayata geçirilen bu proje ile beklentilerini öğrenciler ile paylaşırken kitap okumanın en etkili öğrenme yolu olduğunu belirtti. Belediyemiz çatısı altında oluşturulan Göynük Çocuk Belediyesi ve çalışmaları hakkında da bilgiler veren başkanımız Kemal Kazan öğrencilerle uzun bir süre sohbet etti. Öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Başkanımız programın sonunda öğrencilere hediyeler verdi. Program sonrasında Dedeler Ali Ericek İlkokulu öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir sohbet gerçekleştiren Başkanımız Kemal Kazan kendilerinin ihtiyaç ve talepleri konusunda bilgi aldı.

Ramazan Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma programı İlçe Kaymakamı Talha Battal, Belediye Başkanımız Ali ...