Anasayfa / Genel / RAMAZAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TARİHİ ÇINARALTI AİLE ÇAY BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Ramazan Bayramı Kamu Personeli ve Halk İle Bayramlaşma Programı bu gün saat 11.00’da Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti
Programa İlçe Kaymakam V. Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Bora Topçu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayraktar, kurum amirleri, STK ve Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşalar katıldı.
Tüm vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden Başkanımız Kemal Kazan, birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle, herkese huzur ve sağlıkla geçirecekleri bir bayram diledi.

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 2. Yıl dönümünde Ülkesi, Milleti,Bayrağı ve Bağımsızlığı uğruna canlarını hiçe ...