Anasayfa / Göynük Belediyesi / Ramazan Bayramı Halk İle Bayramlaşma Programı Çınaraltı Alie Çay Bahçesinde Geçekleşti

Geleneksel Halk ile bayramlaşma programı bu gün saat 11.00’da Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti.

Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüz Başı Yaşar Oğuz Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yrd. İdris Ulaş, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Şehidimiz Ziya Sarpkaya’nın babası Salim Sarpkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen Halk ile bayramlaşma programında İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan tüm halkımızın ve İslam aleminin ramazan bayramını tebrik ederken, huzur ve mutluluğun daim olduğu birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişebilme temennisinde bulundular.

KADİR TOPBAŞ VE EŞİ ÖZLEYİŞ TOPBAŞ GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİNE HAYRAN KALDI

İlçemizi ziyaretlerinde Kadir Topbaş ve Eşi Özleyiş Topbaş gerek doğal ve kültürel, gerekse yaşam tarzı ...