Anasayfa / Genel / NEW YORK MİRAJ İSLAMİC SCHOOL KURUCU GENEL MÜDÜRÜ DR ZÜLKARNEYN VARDAR, OKUL ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerinde Başkanımız Kemal Kazanı makamında ziyaret eden New York Miraj İslamic School Kurucu Genel Müdürü Dr. Zülkarneyn Vardar ve beraberindekilere Başkanımız Kemal Kazan ilçemizin tarihi ve belediyemizin gerçekleştirdiği ve yürütmekte olduğu proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkanımız ile birlikte ilçemizi gezen Dr. Zülkarneyn Vardar ve beraberindekiler Göynük Belediyesi El Sanatları Eğitim Merkezini ziyaret ederek ilçemize özgü tezgâhlarda dokunan el dokumalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldılar. Başkanımız Kemal Kazan’ın günün anısına El Sanatları Eğitim Merkezinde dokunan dokumalardan hediye ettiği Amerika New York Miraj İslamic School Kurucu Genel Müdürü Dr. Zülkarneyn Vardar, okul öğretmen ve öğrencileri sonrasında ilçemizden ayrıldılar.

SOFUALİ MAHALLESİ 283 ADA 1-3 PARSELLER NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ASKI İLANI

Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün 30/03/2018 tarih ve 754/179 sayılı yazısının 1(bir) nolu talebiyle meclise ...